Verslag SnertTrial en 50+ Trialmiddag

Het weer was koud en guur deze zondag 14 februari, bij het aanrijden in Beekbergen lag er al 15 cm sneeuw bij –4 graden , bij TCA aangekomen was het toch iets milder geworden. Toch waren we met net genoeg clubleden om de SnertTrial uit te zetten en goed uitzetten in de sneeuw was een grote uitdaging wat later in de wedstrijd tot uitdrukking kwam, met 17 deelnemers was er in de 4 non-stops genoeg te doen.

 

117
119

 

Na de eerste ronde was er al genoeg snert warm gestookt in de al gedeeltelijke gezellige verbouwde kantine en de wel bekende snert van de familie Elshof ging er in als koek. Na ronde 3 van de 5 ontstond er een sneeuw/modder drab bij verschillende opstapjes van rood en geel wat voor een paar deelnemers het uitvallen betekende , ook een gat in het carter van Rob en afgebroken handels kwamen voor, maar vooral het gezellig snert eten in kantine was het advies op deze koude dag.

Kijk hier voor de Uitslag en Tussenstand

Gr Roel Steentjes

 

50+ Clubmiddag

Vandaag (24 februari) hadden we weer crème nodig om een asociale kleur te voorkomen, met 10 man was het lekker druk en twee opa’s hadden een kleinzoon met fiets meegebracht, zodat er ook aan onze opvolging wordt gewerkt.

Het is leuk om te zien dat Henk en Herman nu ook als mentor voor Cees, die pas sinds begin dit jaar met trial is begonnen, fungeren. De vooruitgang is dan ook duidelijk te zien, dit laatste geldt eigenlijk voor allemaal die regelmatig meerijden.

Er was ook weer een oefen non-stop uitgezet(met twee kleursporen) waarvan de grond steeds natter werd van het zweet, maar uiteindelijk wel door iedereen een keer met nul overwonnen werd. Rob Smit gaat niet alleen steeds beter rijden maar heeft nu ook een mooi busje aangeschaft waarin hij ook een slaapgelegenheid wil maken. Zou hij dan in Apeldoorn gaan overnachten om nog meer te trainen???

Al met al was het weer een mooie middag.

 

Er is een filmpje opgedoken “Uit den Ouden Doosch” waar o.a. Opa v.d. Sluis, Joop Morel, Henk Vink en Henk Robben te zien zijn tijdens een geïmproviseerde Trial wedstrijd in de omgeving van Culemborg. Deze trial werd verreden met enthousiaste deelnemers, die niet eens allen over een passende trialmotor beschikten. Tja, vroeger waren water en blubber één van de grootste uitdagingen. Tegenwoordig mag dat niet meer………??

 

 

 

Groeten,
Stef.