Aanvang nieuw (club)trial seizoen

Beste leden van de TCA,

Na de zomervakantie zijn we al weer volop aan het trainen nu is het binnenkort weer tijd voor de clubwedstrijden.

Het inplannen van de clubwedstrijden heeft iets langer op zich laten wachten dan we wilden, het is best lastig om allerlei trial kalenders op elkaar af te stemmen. Voor het inplannen van de wedstrijden voor de eerste helft van 2018 zijn we nog afhankelijk van de agenda’s van de ONK/NKJ, Regiotrial en CTN, zodra die bekend zijn plannen we het seizoen door.

De moeilijkheidsgraad van de clubwedstrijden gaan we iets aanpassen, alle kleuren behalve Geel+ worden iets makkelijker, dit om de doorstroom van Blauw naar Rood en van Rood naar Geel iets makkelijker te maken. We proberen de moeilijkheidsgraad over het hele seizoen gelijk te houden dus als het goed is ga je geleidelijk in het seizoen steeds minder strafpunten rijden, maar zo kun je wel lekker in je nieuwe kleur groeien.

Het bestuur wil meer actieve betrokkenheid van clubleden bij het uitzetten van wedstrijden, het uitzetten komt nu vaak neer op een aantal mensen. Iedere clubwedstrijdrijder wordt van harte uitgenodigd om bij clubwedstrijden te helpen met opbouwen. Je helpt daar de gebruikelijke uitzetters mee, je leert wat extra over je sport en het is nog hartstikke gezellig ook.

Bij afgelopen ALV vergadering heeft Peter van Amersfoort aan gegeven af te willen treden als bestuurslid. We willen graag een vervanger voor Peter hebben, wil je graag je club helpen, mee beslissingen nemen en sturing geven aan je club, meldt je dan via een bericht aan het bestuur 

Daarnaast zijn we nog op zoeken naar iemand die zitting wil nemen in de kascommissie. Hiervoor ben je naast de ALV nog 1 avond druk en dat voor 2 opvolgende jaren. We willen graag dat ook de financiële zaken gecheckt worden door een afgezant van de leden, en daarnaast is het ook nog eens statutair verplicht, dus ook hiervoor kun je je nog aan melden bij het bestuur 

22 oktober is de eerste clubwedstrijd het uitzetten begint vanaf 10:30 en de wedstrijd start om 13:00 uur.

 

De clubtrial kalender ziet er als volgt uit

 

  • 19 november
  • 10 december
  • 14 januari (oliebollentrial)
  • 11 februari (snerttrial)
  • 11 maart (o.v.b.)

 

Rest mij om jullie een heerlijk trial seizoen te wensen en tot ziens op de baan, we gaan er weer een mooi seizoen van maken!

 

Namens het bestuur
John van Oorschot
Voorzitter TCA