Classic Trial 8/6 en Clubwedstrijd 9/6

Aankomend weekend maar liefst twee wedstrijden bij TCA! Op zaterdag de Classic trial met als starttijd 11.00 uur. Op zondag een clubwedstijd met een starttijd van 12.00 uur. De clubtrial wordt deze keer samen gereden met Motor Club Arnhem. In het najaar zullen we opnieuw een clubtrial combineren en dan gaan we in Arnhem rijden.

Controleurs gezocht voor Classic Trial op 8 juni

Op zaterdag 8 juni zal er een wedstrijd voor het Classic Trial Nederland kampioenschap verreden worden in Apeldoorn. Voor deze wedstrijd zijn wij nog op zoek naar controleurs/knippers!

Wil je meehelpen bij deze wedstrijd meld je dan bij bestuur@tcapeldoorn.nl.

Heb je nog niet zo veel ervaring dan is dat geen probleem. Je krijgt voor de start nog een korte uitleg van het reglement. En wij houden rekening met de indeling van controleurs, knippers en non-stops.

Uiteraard word je deze dag goed verzorgd qua eten en drinken!

Kalenderwijziging: 26/5 en 22/6!

De clubwedstrijd op zondag 26 mei komt te vervallen. Ook de geplande hamburgertrial op zaterdag 22 juni zal komen te vervallen omdat deze gelijk valt met de Classic Trial in Nunspeet. Na de zomer wordt mogelijk een nieuwe datum gezocht.

De eerstvolgende wedstrijden in Apeldoorn zijn nu de Classic Trial op zaterdag 8 juni en de clubwedstrijd op zondag 9 juni.

Update website

Welkom op de vernieuwde website van Trial Club Apeldoorn. Een aantal factoren maakte dat onze website een update nodig had. Vooral achter de schermen is er het een en ander veranderd. Ook de layout van de website is wat opgefrist. In de komende periode zullen diverse items en pagina’s nog onder handen worden genomen.