Uitnodiging 40-jarig jubileum TCA

40 Jaar, dat willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan! We willen dit vieren graag met zoveel mogelijk leden en oud leden en wel op 9 september.

Het programma is uiteraard voornamelijk gevuld met trialrijden, maar er is ook voldoende tijd om herinneringen op te halen en leuke anekdotes te delen. Noteer dus 9 september in jouw agenda en stuur s.v.p. ook even een mail naar bestuur@tcapeldoorn.nl met jouw aanmelding.
We horen graag met hoeveel personen je komt (1 introducé is welkom), of je mee eet (en of je eventuele (di)eetwensen hebt). We gaan uit van een grote opkomst!

Het programma:

11.00 uur Koffie met lekkers

12.00 uur Trialtraining onder leiding van Alex van den Broek! (graag opgeven met hoeveel personen je de training wilt volgen via bestuur@tcapeldoorn.nl)

17.00 uur BBQ  (Voor alle leden en introducées)

Voor de trialtraining zijn er een aantal motoren beschikbaar voor (oud-)leden die geen motor meer hebben, maar het wel leuk zouden vinden om weer eens te rijden.

Tot slot is er nog een kleine attentie voor iedereen die deze dag aanwezig is geweest.

Save the Date: 9 september!

We hebben een datum voor de viering van ons 40 jarig bestaan!

We gaan een dag organiseren op 9 September, zet deze datum alvast in je agenda. Wat we precies gaan doen zullen we nog laten weten, maar je hoeft in ieder geval geen zwembroek mee te nemen. Hierbij alvast een oproep voor oude foto’s van ons terrein, we willen een boekje of fotocollage maken met foto’s uit de oude doos. Heeft iemand foto’s of ken je iemand die ze heeft, graag digitaal opsturen naar bestuur@tcapeldoorn.nl of de foto’s geven aan een van de bestuursleden.

Avondtrial zaterdag 17 juni

Aanstaande zaterdag 17 juni hebben we de avondtrial gepland staan, deze wordt verreden op de non-stops van de Classic trial van 10 juni. Uitdaging genoeg en er hoeft niet te worden uitgezet, aanvang 17.00 uur. Marcel bakt hamburgers en er is drinken aanwezig! Naderhand gaan we gezamenlijk opruimen! Rijden betekent dus opruimen, met vele handen is dat zo klaar.

Verslag Classic Trial Apeldoorn

Afgelopen zaterdag 10 juni hebben we op ons terrein de Classic trial Nederland op bezoek gehad voor de 4e wedstrijd van seizoen 2023. Net als vorig jaar weer een hele gezellige dag, waar fanatiek gestreden wordt met oude en nieuwe motoren volgens de classic trial regels. Alleen maar lachende deelnemers gezien die erg blij waren met de uitgezette non-stops. Hierbij een dikke pluim voor de 6 uitzetters die niet alleen het juiste niveau hadden uitgezet maar ook zodanig dat de controleurs en knippers een mogelijkheid hadden om in de schaduw te staan. Gezien de temperatuur erg fijn.

Alle uitzetters en vrijwilligers weer heel erg bedankt!

Classic Trial Apeldoorn 10 juni

Op zaterdag 10 juni zal er in Apeldoorn een wedstrijd verreden voor het CTN-kampioenschap. 
Een leuke wedstrijd voor de echte pré ’65 machines, twin-shocks en ook met de moderne motor mag je mee doen.
De start is om 11.00 uur.

We zoeken nog controleurs en knippers voor deze dag. Wil je graag meehelpen mail dan naar bestuur@tcapeldoorn.nl!