Controleur/Knippers gezocht voor het EK Trial 2017 in Zelhem

Zoals jullie ongetwijfeld al weten heeft de ZAMC – Zelhem de organisatie toegewezen gekregen van de 1e EK trial 2017 op zaterdag 22 en zondag 23 april 2017 waarbij  net als in 2012, wederom alle categorieën aan de start komen.

 

Controleurs gevraagd.

Klik hier voor de EK Trial 2017 website

 

Tijdens het EK 2017 weekend worden op zaterdag 22 april en zondag 23 april per dag in 4 categorieën wedstrijden verreden. Hiervoor worden voor zaterdag 12 en zondag  15 non stops gebouwd. Per non stop hebben we minimaal 3 controleurs nodig, 2 tel-controleurs, en 1 administratieve controleur ( knippen en noteren ).

 

Graag zouden we van elke club 3 personen ( de complete bezetting van een non stop ) 1 of 2 dagen ter beschikking hebben. Deze vormen dan, samen met de ZAMC controleurs, het totale controleurs team. Het is natuurlijk goed denkbaar dat er clubs zijn waar 3 personen niet haalbaar is, vanzelf zijn de wél beschikbare personen ook van harte welkom. Méér dan 3 personen per club is uiteraard ook geen probleem.

 

Belangrijk onderwerp bij dit geheel wordt een goede instructie voor met name de tel-controleurs.

 

We zijn daarom ook voornemens deze winter een instructieavond te beleggen voor alle controleurs, maar minimaal voor de tel-controleurs. Deze avond worden in het clubgebouw van de ZAMC in Zelhem georganiseerd.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat we, samen met de gast controleurs een erg sterke groep controleurs kunnen samenstellen.  Net als in 2012 kunnen alle medewerkers / controleurs uiteraard kosteloos op de EK camping verblijven en krijgen de medewerkers én hun partner gratis toegang tot het evenement.

 

Aan de Nederlandse trial clubs is eind vorig jaar een verzoek gedaan om binnen de clubs te informeren naar  controleurs en knippers. We zijn al aardig op weg om alle nonstops voorzien te krijgen van voldoende vrijwilligers maar we hebben er nog wel een aantal nodig. Dus als je het leuk vind om in dit weekend te komen als controleurs of knipper dan kun je je uiteraard ook individueel aanmelden bij info@dickbulten.nl

 

Bij aanmelden graag de volgende n.a.w. gegevens van iedere controleur apart opgeven;

  • Volledige naam en roepnaam
  • Volledig adres, postcode en woonplaats
  • Telefoon en e.mail adres
  • Geboortedatum
  • Voorkeur voor één van de controleurs functies aangeven ( tellen of knippen )
  • Kledingmaat ( M-L-XL-XXL )
  • Overnachten op EK camping ja/nee
  • Namens welke club / vereniging ?

 

Wij stellen ons voor om, samen met alle medewerkers, van deze EK trial weer een mooi succes te maken, dat de trialsport in Nederland hiervan een positieve impuls krijgt en dat we achteraf kunnen zeggen dat we het samen goed hebben gedaan.

 

Wij zien uw reacties graag tegemoet.

 

Namens de ZAMC / EK organisatie

 

Dick Bulten
projectleider
tel. 06-53919652
e.mail; info@dickbulten.nl