Nieuwsupdate 20 maart

Beste dames en heren van Trial Club Apeldoorn,

Hierbij een korte nieuwsbrief met betrekking tot de werkdag van zaterdag 26 maart a.s. Op deze dag zal de trialbaan gesloten zijn voor alle rijders in verband met het geplande onderhoud.

Voor diegenen die deze dag de handen uit de mouwen willen steken en wat willen doen voor onze club; we willen graag om 9.00 beginnen. Er is het een en ander aan gereedschap aanwezig, maar mocht je in bezit zijn van schop en of grondboor, dan zou het fijn als je deze meeneemt. Er is dringend onderhoud nodig aan de bestaande obstakels en er zullen ook wat paaltjes in de grond moeten om de obstakels, die geplaatst zijn in februari, te zekeren!

Er zijn 2 graafmachines aanwezig om te graven, maar ook om zware voorwerpen te verplaatsen.

Uiteraard zal er voor koffie en thee gezorgd worden. Neem voor de lunch zelf wat te eten mee, bovendien zal Marcel ook nog voor een broodje hamburger zorgen.

Ik heb er in ieder geval veel zin in! Vele handen maken licht werk, dus ook als je niet de hele dag beschikbaar bent, ben je van harte welkom!

Dus, aanvang 9.00 uur met koffie en overleg!

Alvast een oproep voor 24 april ofwel voor de NK trial in Apeldoorn: We zoeken nog controleurs en knippers! Wil je deze dag meehelpen? Laat het even weten via bestuur@tcapeldoorn.nl

Met sportieve groet,
Namens het bestuur,

Gerrit van den Broek,
Voorzitter TC Apeldoorn