Uitslag 1e Clubwedstrijd

De eerste clubwedstrijd is alweer bijna twee weken geleden en jullie hadden de uitslag nog van ons tegoed.

Valery Rooke is weer terug na enkele jaren afwezigheid in onze club competitie en er ontstaat in Geel+ al direct een gevecht om de top positie, Danny heeft er een geduchte tegenstander bij en wij hopen dat Valery het gehele seizoen bij ons blijft rijden want dat maakt het voor de rijders in onze hoogste klasse natuurlijk lekker competitief.

In Geel is een zelfde situatie, waar Gijs Schimmel vorig jaar nog alleen in de klasse verbleef zijn er nu meerdere concurrenten waarbij her-opstapper Marc Zomer, Gijs het vuur direct na aan de schenen legt. Jari heeft de Gele klasse overgeslagen en is dit seizoen als clubkampioen 2017 in Rood begonnen in Geel+, misschien is dat stapje iets te groot en zou hij zich beter thuis voelen tussen de Geel rijders maar dat is geheel aan hem natuurlijk.

In de klasse Rood ziet Paul Schimmel zijn directe concurrenten allemaal vertrekken naar andere klassen maar krijgt van onderop tegengas van Arie, Kevin en John, voorlopig echter nog onbereikbaar voor de strijd om het hoogste podium dus heren,…nog meer trainen,… dan wordt het hier vanzelf spannender.

Ook in Blauw nieuwe namen, vader en zoon Soppe zijn vorig jaar begonnen met trial en zijn, begrijp ik, behoorlijk besmet met het trial virus, heren welkom! Na enkele jaren afwezigheid is Reinder voldoende herstelt van een ongeval en is weer op de motor geklommen en lekker aan het rijden geslagen, Welkom terug Reinder blij dat je er weer bij bent. Harm rijdt op dit moment net als Paul in Rood lekker onbedreigd aan kop en de gevechten in de achterhoede zijn daar een eind vandaan maar ook hier,…nog meer trainen,… dan wordt het hier vanzelf spannender.

(Nog) Geen Witte en E klasse rijders maar wellicht komen zich hier nog rijders voor aanmelden.

Hieronder (en op de Uitslagen pagina) de uitslag, tevens algemeen klassement.

De volgende clubtrial is op 19 november, aanvang 13:00 en uitzetten vanaf 10:30