Fase 2 verbouwing trialterrein

Beste leden van de trialclub Apeldoorn,

7 februari was het dan eindelijk zover, GRAVEN!
De agenda’s afgestemd en mooi weer besteld, graafmachine gehuurd en 2 vrijwilligers gevonden die ons terrein eens onder handen wilden nemen.

Om maar meteen met het slechte nieuws te beginnen, ook mijn vaste spoortjes en obstakels zijn hier en daar bedolven onder zand dan wel boom of rioolbuis. Als jullie een dezer dagen op het terrein komen zullen jullie direct zien dat bij binnenkomst het oude vertrouwde aanzicht niet meer bestaat. Daarvoor excuses!, namens Peter, Roel en het gehele bestuur.

Om nu direct met het goede nieuws verder te gaan… Er zijn heel veel nieuwe sporen en obstakels mogelijk gemaakt door te graven, obstakels te verplaatsen of om te draaien en nieuwe obstakels aan te brengen op ons terrein. Er is dus weer heel veel nieuws te ontdekken en te proberen. Kortom, trial zoals trial bedoeld is!

Daarvoor namens Roel, Peter en het gehele bestuur: Graag gedaan!

Bij deze dus, wees gewaarschuwd! Rij alsjeblieft eerst even rustig het terrein rond voordat je ergens op of af rijdt. Veel is nu nog hetzelfde, goed voor het vertrouwen om daarna eens iets nieuws te proberen. Daarbij wil ik graag dhr Fokkinga, voorzitter trialclub Arnhem citeren; Waar een wil is volgt een spoor!

Wij wensen jullie heel veel plezier met het vinden van nieuwe sporen en het overwinnen van nieuwe obstakels.

Tot ziens bij de Snerttrial op 13 februari?

Namens het bestuur,
Gerrit van den Broek
Voorzitter TCA