Nieuwsupdate 26 maart: Terrein Fase 3 & NK Jeugd 24 april

Dames en heren van de trialclub Apeldoorn, gisteren 26 maart was het klusdag op het terrein. Als eerste wil ik graag namens het bestuur de vrijwilligers die vandaag aanwezig waren bedanken voor hun inzet! Fijn om te zien dat er veel mensen zijn die de handen uit de mouwen willen steken voor de club. We hebben weer veel gegraven met de graafmachines om de heuvels weer wat op te hogen die in de loop van de tijd wat zijn ingezakt. Er is een nieuwe wal gemaakt met verschillende hindernissen en hier en daar zijn er weer wat bomen en bielzen vrij gegraven zodat deze weer gebruikt kunnen worden. Een aantal leden heeft een groot aantal paaltjes geboord en geslagen en zelfs een hindernis gemaakt met bielzen. Er is opgeruimd etc. Het terrein is na vandaag klaar voor het nieuwe seizoen! De broodjes frikandel, hamburgers en het drinken zijn deze keer gesponsord door Trialshop Elshof! Dank daarvoor, het heeft lekker gesmaakt!

Wederom willen we jullie vragen om de eerste keer even uit te kijken op het terrein, want je weet niet wat er achter je favoriete obstakel ligt.


NK jeugd 24 april

Voor de NK jeugd zijn we op zoek naar vrijwilligers. We zoeken knippers en controleurs voor deze dag. Tevens zou het fijn zijn om wat hulp te hebben bij het uitzetten, dit gebeurt in de week voor het NK en word geco√∂rdineerd door Marcel. Lijkt je dit leuk, neem dan contact op met Marcel Elshof. Uitzetten is niet alleen nodig maar ook erg leerzaam, je gaat heel anders naar een terrein kijken! Door op deze dag te komen helpen krijg je als waardering een hoop blije kindergezichten. Knippers en controleurs kunnen zich melden bij het bestuur. Mocht je deze dag niet kunnen maar op een andere manier iets willen doen, graag ook even een bericht naar het bestuur. bestuur@tcapeldoorn.nl.

Nogmaals dank aan allen die er deze werkdag waren, dit wordt zeer gewaardeerd!!

Met sportieve groet,
Namens het bestuur,

Gerrit van den Broek
Voorzitter TCApeldoorn